Gezondheid en zorg

Tientallen organisaties helpen met ondersteuning in jouw situatie, ongeacht jouw behoefte vindt KOPPL ondersteuning. 

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld een kind, familielid, een buurman of een vriendin? Dan weet je dat er veel komt kijken bij de zorg voor iemand. Als je vragen of een beetje hulp nodig hebt zijn er gelukkig veel organisaties die jou kunnen ondersteunen. Zowel bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen of hulpmiddelen, maar ook als je merkt dat je een dagje voor jezelf nodig hebt (respijtzorg). 

KOPPL laat jou snel zien welke organisaties je kunnen helpen. Zorg je voor iemand, heb je vragen rondom je gezin of over je eigen gezondheid? Koppel dan makkelijk met deze organisaties.  

KOPPL verbindt je ook met ondersteuning als je op zoek bent naar een plek waar je kunt praten met lotgenoten en jouw ervaringen kunt delen. Of wanneer je vragen hebt over de opvoeding van je kind(eren).

Voor de Amsterdammer

Waarmee helpt KOPPL?

ico-klussen

Praktische ondersteuning

Heb je een klusje in huis? Moet er iets worden opgehangen of zoek je hulp in de tuin? KOPPL weet de hulporganisaties bij jou in de buurt te vinden. Makkelijk via KOPPL. 

ico-vervoer

Vervoer

Moet je naar het ziekenhuis en kun je dat niet alleen? Moeten er spullen vervoert worden of ben je op zoek naar een maaltijdservice? Via KOPPL vind je een organisatie die jou kan helpen. 

ico-huisaanpassingen

Huisaanpassingen

Heb je vragen over huisaanpassingen of moet er iets geïnstalleerd worden? Via KOPPL vind je hulp in de buurt.

ico-boodschappen

Boodschappen

Kun je zelf niet meer boodschappen doen of heb je daar ondersteuning bij nodig? KOPPL weet de organisaties bij jou in de buurt te vinden. Zo geregeld. 

ico-stress

Dagje zorg vrij

Zorg je voor iemand, ervaar je stress, is het even te veel of wil je een dagje voor jezelf? Via KOPPL kom je in contact met mantelzorgondersteuning of respijtzorg. Vergeet niet aan jezelf te denken. 

ico-zorg

Extra zorg thuis

Is de zorg thuis niet goed te combineren of te regelen? Vraag dan extra hulp aan. KOPPL weet welke organisaties jou verder kunnen helpen. 

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op locaties helpen medewerkers je graag.

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief