Gezondheid en zorg

Boodschappenhulp, maaltijdbezorging, vervoer en begeleiding, klusjes in huis, huisaanpassing, dagje zorgvrij, extra zorg thuis

Voor de Amsterdammer

Tientallen organisaties helpen met ondersteuning in jouw situatie, ongeacht jouw behoefte vindt KOPPL ondersteuning. 

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld een kind, familielid, een buurman of een vriendin? Dan weet je dat er veel komt kijken bij de zorg voor iemand. Als je vragen of een beetje hulp nodig hebt zijn er gelukkig veel organisaties die jou kunnen ondersteunen. Zowel bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen of hulpmiddelen, maar ook als je merkt dat je een dagje voor jezelf nodig hebt (respijtzorg). 

KOPPL laat jou snel zien welke organisaties je kunnen helpen. Zorg je voor iemand, heb je vragen rondom je gezin of over je eigen gezondheid? Koppel dan makkelijk met deze organisaties.  

KOPPL verbindt je ook met ondersteuning als je op zoek bent naar een plek waar je kunt praten met lotgenoten en jouw ervaringen kunt delen. Of wanneer je vragen hebt over de opvoeding van je kind(eren).

Betrouwbaar
De organisaties aangesloten bij KOPPL werken zoveel mogelijk met gescreende vrijwilligers of professionele hulpverleners. Op deze manier weet je dat je in contact komt met mensen die jou oprecht willen helpen.

praktische ondersteuning

Praktische ondersteuning

Heb je een klusje in huis? Moet er iets worden opgehangen of zoek je hulp in de tuin? KOPPL weet de hulporganisaties bij jou in de buurt te vinden. Makkelijk via KOPPL. 

vervoer

Vervoer

Moet je naar het ziekenhuis en kun je dat niet alleen? Moeten er spullen vervoert worden of ben je op zoek naar een maaltijdservice? Via KOPPL vind je een organisatie die jou kan helpen. 

huis aanpassing

Huisaanpassingen

Heb je vragen over huisaanpassingen of moet er iets geïnstalleerd worden? Via KOPPL vind je hulp in de buurt.

boodschappen

Boodschappen

Kun je zelf niet meer boodschappen doen of heb je daar ondersteuning bij nodig? KOPPL weet de organisaties bij jou in de buurt te vinden. Zo geregeld. 

dagje zorgvrij

Dagje zorg vrij

Zorg je voor iemand, ervaar je stress, is het even te veel of wil je een dagje voor jezelf? Via KOPPL kom je in contact met mantelzorgondersteuning of respijtzorg. Vergeet niet aan jezelf te denken. 

extra zorg thuis

Extra zorg thuis

Is de zorg thuis niet goed te combineren of te regelen? Vraag dan extra hulp aan. KOPPL weet welke organisaties jou verder kunnen helpen. 

Hoe werkt het?

Met KOPPL vind je professionele hulp in de buurt. Voor een telefoontje, videobellen of een kaartje bijvoorbeeld. Maar ook andere hulp zoals praktische ondersteuning (zorg in huis, vervoer, boodschappen), digitale vaardigheden, psychische problemen, problemen thuis, geldzaken, iets doen of leren, mantelzorg of gezelschap. Kan je bij KOPPL terecht.

1. Kies een onderwerp

2. Kies jouw buurt

3. Bekijk wie je kan helpen

Altijd hulp in jouw buurt  |  Professionele hulpverleners  |  Gratis en vrijblijvend  |  Je gegevens zijn veilig

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte