Zelfstandig wonen en mantelzorg

Zelf uw huishouden regelen of voor iemand anders zorgen is niet makkelijk. Voor de extra ondersteuning is er KOPPL. Wij begrijpen dat u een extra handje kunt gebruiken. Bekijk hoe KOPPL helpt. 

Voor de Amsterdammer

KOPPL helpt dat extra handje in huis te vinden

ico-klussen

Praktische ondersteuning

Heeft u een klusje in huis? Moet er iets opgehangen worden of zoekt u hulp in de tuin? KOPPL weet de organisaties bij u in de buurt te vinden. Makkelijk via KOPPL. 

ico-vervoer

Vervoer

Moet u naar het ziekenhuis en kunt u dat niet alleen? Moeten er spullen vervoert worden of kunt u niet zelfstandig naar de supermarkt? Via KOPPL vindt u een organisatie die u kan helpen. 

ico-huisaanpassingen

Huisaanpassingen

Heeft u vragen over huisaanpassingen of moet er iets geïnstalleerd worden? Via KOPPL vindt u hulp in de buurt.

ico-boodschappen

Boodschappen

Kunt u zelf niet meer boodschappen doen of heeft u daar ondersteuning bij nodig? KOPPL weet de organisaties bij u in de buurt te vinden. Zo geregeld. 

ico-stress

Dagje zorg vrij

Zorgt u voor iemand, ervaart u stress, is het even te veel of wilt u een dagje voor uzelf? Via KOPPL komt u in contact met mantelzorgondersteuning of respijtzorg. Vergeet niet aan uzelf te denken. 

ico-zorg

Extra zorg thuis

Is de zorg thuis niet goed te combineren of te regelen? Vraag dan extra hulp aan. KOPPL weet welke organisaties u verder kunnen helpen. 

Welke organisaties koppelen wij?

Waar vind ik een KOPPL Zuil?

img-map

KOPPL Zuilen staan er in heel Amsterdam. Bekijk waar een KOPPL Zuil bij u in de buurt staat. Of vraag het uw hulpverlener.

Hou me graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief