Vrijwilligerswerk

Wil je iemand helpen? Ben je ergens goed in of vind je het gewoon gezellig? Zet je dan in voor je buurt- of stadsgenoten. 

Veel organisaties zijn op zoek naar vrijwilligers. Bij KOPPL vind je verschillende thema’s dus voor elke soort vrijwilliger hebben we wel een passende organisatie. Misschien vind jij het leuk om activiteiten te organiseren of te begeleiden, of juist om jouw kennis te delen en iemand anders iets te leren zoals de Nederlandse taal of kooklessen. Projecten variëren van het ondersteunen bij kleine klusjes en karweitjes tot langdurige maatjesprojecten.

Dus ben jij op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? Aarzel dan niet en meld je aan als vrijwilliger bij een van onze maatschappelijke organisaties. 

 

Voor de Amsterdammer

KOPPL helpt je de juiste organisatie te vinden

ico-geldzaken

Geldzaken

Ben je goed in administratie, heel precies of weet je goed hoe je geld kunt besparen? Misschien kun je anderen dan daarbij helpen. KOPPL direct aan een vrijwilligersorganisatie.

ico-vervoer

Vervoer

Help jij mensen naar het ziekenhuis vervoeren, een ritje naar de dokter of bij het bezoeken van een vriend(in)? Via KOPPL vind je een vrijwilligersorganisatie waar jij je bij kunt aansluiten. KOPPL direct.

ico-problemen

Problemen en conflicten

Help je graag anderen met het oplossen van problemen? Ben jij degene die altijd een helpende hand biedt of helpt bij conflicten? Dan ben jij mogelijk een nieuwe coach. KOPPL direct aan een organisatie.

ico-zorg

Leven (zorg)

Wil jij anderen helpen bij het regelen van de zorg, rouwverwerking of de zorg voor iemand? Via KOPPL vind je organisaties waar jij je voor kunt inzetten.

ico-leren

Iets leren

Help je graag? Leer dan anderen een nieuwe taal, omgaan met computer/tablet, sporten, dansen of koken. Wij koppelen jou aan een organisatie. KOPPL direct.

ico-stress

Druk / Stress

Ben jij altijd ontspannen, de perfecte time manager of heb je een adequate oplossing voor druk en stress? Help anderen hiermee omgaan. KOPPL direct.

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op locaties helpen medewerkers je graag.

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte