Voor organisaties

Efficiënt aanbodbeheer voor jouw organisatie

Organisatie pagina

KOPPL creëert laagdrempelige toeleiding naar aanbod voor bewoners en hulpverleners. Maar ook voor jou als organisatie heeft KOPPL verschillende voordelen. KOPPL maakt het beheer van het aanbod van organisaties efficiënt en creëert meer autonomie voor hulpverleners:

Voor organisaties

Bespaar kostbare tijd; alles wordt beheerd vanuit één centrale plek

Voor organisaties

Efficient bijhouden en opvolgen van hulpvragen

Voor organisaties

Slim matching systeem; je geeft zelf aan waarop je gevonden wilt worden

Nooit meer werken met verschillende lijstjes die niet up to date zijn

organisaties

Met KOPPL heb je al je aanbod op een overzichtelijke plek, zodat alle medewerkers dezelfde kennis delen. Dit bespaart een hoop tijd en moeite voor jouw medewerkers.

  • Bepaal zelf bij welke vraag of zoekwoorden je zichtbaar bent
  • Beheer je eigen aanbod, hulpvragen en statistieken vanuit één dashboard
  • Nodig meerdere beheerders uit of wijs mensen toe aan producten
  • Plaats eenmalig jouw aanbod, hergebruik jouw aanbod in verschillende groepen
  • Beheer capaciteit; houdt je aanbod makkelijk up to date
  • Geef zelf aan of je bij een groep wil horen

Staat jouw organisatie al in KOPPL?

Hoe werkt het?

stap1-org

Maak een account aan

Na aanmelding ontvang je een uniek account. Op jouw organisatiepagina vul je de adres- en contactgegevens in, voeg je het logo en een afbeelding toe, bepaal je het dekkingsgebied en vertel je wat jullie doen.

stap2-matching

Geef aan waarop je gevonden wilt worden

Vervolgens geef je op de matching pagina aan waarop je gevonden wilt worden. Dit doe je door middel van het aanvinken van thema’s en labels. Je kunt ook kenmerken zoals leeftijd, doelgroep en kosten toevoegen. Zet je organisatie op actief zodat bewoners je kunnen vinden.

stap3-contact

Bewoners komen direct in contact

Een bewoner of hulpverlener kan nu stapsgewijs jouw hulp vinden. Je bent zichtbaar bij hulpvragen die matchen met wat jij hebt opgegeven. Heb jij de labels digitaal en internet toegevoegd? Dan ben je alleen zichtbaar bij deze labels. Bewoners en hulpverleners kunnen eenvoudig contact opnemen.

Meld je aan voor de gemeente Amsterdam

KOPPL

Voor de gemeente Amsterdam is KOPPL ingezet om per stadsdeel (in)formeel aanbod inzichtelijk te maken. Het systeem is te gebruiken via Website en App en heeft als basis verschillende leefgebieden. Tienduizenden Amsterdammers hebben zo ondersteuning gevonden bij een passende organisatie.

Bekijk hier KOPPL voor de gemeente Amsterdam

Samen maken we Nederland zelfredzaam

Een aantal jaar geleden ontdekten wij dat hulp vinden heel lastig is. Er zijn overal sociale kaarten, websites en lijstjes te vinden. Waar moet je dan als bewoner precies heen? En welke hulp sluit nou het beste aan? Veel mensen vinden het daarom moeilijk om hulp te vinden. Ze weten niet waar, ze weten niet hoe of ze durven niet. Problemen lopen hierdoor steeds verder op. Stel iemand zit in de schulden en durft geen hulp te vragen. Deze schulden kunnen zodanig oplopen dat dit verregaande gevolgen kan hebben. Daarom maken wij hulp vinden makkelijk. Een hulpmiddel waar iedereen stapsgewijs hulp in de buurt kan vinden die bij hen past.

250 organisaties maken al gebruik van KOPPL

Een selectie van organisaties die in KOPPL staan

Staat jouw organisatie al in KOPPL, maar heb je nog geen account?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte