Voor organisaties

Efficiënt beheer

Vanuit één dashboard regel je de zichtbaarheid van jouw diensten in verschillende groepen en/of sociale kaarten. Bepaal zelf waar en op welke woorden of thema’s je zichtbaar bent. Autonoom beheer met inzicht in contactmomenten en andere statistieken. 

Organisatie pagina
Voor organisaties

Bespaar kostbare tijd; alles wordt beheerd vanuit één centrale plek

Voor organisaties

Efficient bijhouden en opvolgen van hulpvragen

Voor organisaties

Slim matching systeem; je geeft zelf aan waarop je gevonden wilt worden

Beheer alles vanuit één overzichtelijk dashboard

organisaties

Met KOPPL software heb je al je aanbod op een overzichtelijke plek. Jij bepaalt op welke plekken en op welke zoekwoorden je zichtbaar bent. Zo hou je makkelijk actueel aanbod bij en hebben alle hulpverleners dezelfde kennis en routing. Dat bespaart een hoop tijd en verhoogt de service van jouw organisatie.

  • Bepaal zelf bij welke vraag of zoekwoorden je zichtbaar bent

  • Beheer je eigen aanbod, hulpvragen en statistieken vanuit één dashboard

  • Nodig meerdere beheerders uit of wijs mensen toe aan producten

  • Plaats eenmalig jouw aanbod, hergebruik jouw aanbod in verschillende groepen

  • Hou je aanbod en capaciteit makkelijk up to date

  • Geef zelf aan of je bij een groep wil horen

Staat jouw organisatie al in KOPPL?

Hoe werkt het?

stap1-org

Maak een account aan

Na aanmelding ontvang je een uniek account. Op jouw organisatiepagina vul je de adres- en contactgegevens in, voeg je het logo en een afbeelding toe, bepaal je het dekkingsgebied en vertel je wat jullie doen.

stap2-matching

Geef aan waarop je gevonden wilt worden

Vervolgens geef je op de matching pagina aan waarop je gevonden wilt worden. Dit doe je door middel van het aanvinken van thema’s en labels. Je kunt ook kenmerken zoals leeftijd, doelgroep en kosten toevoegen. Zet je organisatie op actief zodat bewoners je kunnen vinden.

stap3-contact

Bewoners komen direct in contact

Een bewoner of hulpverlener kan nu stapsgewijs jouw hulp vinden. Je bent zichtbaar bij hulpvragen die matchen met wat jij hebt opgegeven. Heb jij de labels digitaal en internet toegevoegd? Dan ben je alleen zichtbaar bij deze labels. Bewoners en hulpverleners kunnen eenvoudig contact opnemen.

Samen maken we Nederland zelfredzaam

Een aantal jaar geleden ontdekten wij dat hulp vinden heel lastig is. Er zijn overal sociale kaarten, websites en lijstjes te vinden. Waar moet je dan als bewoner precies heen? En welke hulp sluit nou het beste aan? Veel mensen vinden het daarom moeilijk om hulp te vinden. Ze weten niet waar, ze weten niet hoe of ze durven niet. Problemen lopen hierdoor steeds verder op. Stel iemand zit in de schulden en durft geen hulp te vragen. Deze schulden kunnen zodanig oplopen dat dit verregaande gevolgen kan hebben.

Wij maken de koppeling om makkelijk hulp te vinden. Een hulpmiddel voor iedereen die een doelgroep ondersteuning geeft, waar iedereen relevante hulp in de buurt mee kan vinden.

Ontwikkeld met meer dan 250 organisaties binnen en buiten Amsterdam

Staat jouw organisatie al in KOPPL, maar heb je nog geen account?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte