Voor hulpverleners

Cliënten ondersteunen met het aanbod op uw telefoon of op uw locatie? KOPPL helpt signalen en vragen direct uit te zetten naar de relevante ondersteuning. Met de KOPPL Zuil en KOPPL App verbindt u uw cliënt met het aanbod in hun buurt. 

Bespaar tijd
Vind aanbod in de buurt
Zet de vraag direct uit

Waarmee kan KOPPL mijn cliënten ondersteunen?

img-gezelschap-small

Iets doen of ondernemen

Gezelschap of activiteiten

Samen iets doen, ergens naartoe gaan of iets leren? Via KOPPL kan uw cliënt gemakkelijk gezelschap en activiteiten in de buurt vinden. KOPPL versterkt de zelfredzaamheid. 

img-ondersteuning-small

Er is extra hulp nodig

Ondersteuning bij geldzaken en zelfstandig wonen

U signaleert dat extra ondersteuning nodig is bij geldzaken, wonen, gezin of mantelzorg. De KOPPL App en Zuil helpen zichtbaar te maken welke ondersteuning er is. Zo heeft uw cliënt de regie. 

img-vrijwilligerswerk-small

Uw client wil anderen helpen

Vrijwilligerswerk

Uw cliënt wil graag meedoen en anderen helpen? Via KOPPL verbindt u uw cliënt direct met een vrijwilligersorganisatie. KOPPL stimuleert participatie.

“Door samen door KOPPL te lopen kan mijn cliënt zelf de ondersteuning kiezen”

Ik wil graag KOPPL gebruiken!

De eerste hulpverleners gebruiken de KOPPL App al, meld u direct aan. Kosten van KOPPL zijn afhankelijk van dekking en aantal accounts.

Waar vind ik een KOPPL Zuil?

img-map

KOPPL Zuilen staan er in heel Amsterdam. Bekijk waar een KOPPL Zuil bij u in de buurt staat. 

Veel gestelde vragen

  • U kunt KOPPL gebruiken via de App of Zuil. Meld u zich hierboven aan voor de KOPPL App of zoekt u een KOPPL locatie bij u in buurt.   

  • Tientallen hulpverleners gebruiken KOPPL al via de KOPPL locaties of de App. We delen de ervaringen graag. Meld u dan aan, dan nemen wij contact op. 

  • Vele hulpverleners zijn blij met het gebruik van KOPPL. We verzamelen nu alle ervaringen en zetten die op ons blog. Meld u aan voor de App of nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte. 

  • De KOPPL app staat nog niet in de App stores. Meld u zich hierboven aan en we nemen contact met u op. Dan kunt u binnenkort ook de KOPPL App gebruiken.

  • De kosten van KOPPL zijn afhankelijk van de wensen. Wenst u een KOPPL Zuil en/of KOPPL App voor u of uw organisatie? We komen graag in contact over de wensen. Ook kunt u een e-mail sturen aan info@koppl.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

  • Uw client is meer dan welkom om via KOPPL locaties of via uw KOPPL App ondersteuning te vinden. We werken er hard aan om de KOPPL App voor alle Amsterdammers beschikbaar te maken. Via de nieuwsbrief stellen we u graag als eerste op de hoogte. 

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief