KOPPL Thema’s

Omdat wij het belangrijk vinden dat kwetsbare groepen gesteund worden hebben wij een aantal kaarten voor verschillende doelgroepen samengesteld. Je kunt ook je eigen kaart samenstellen. Kies hieronder een van de KOPPL thema’s.

Thema’s

Digitale vaardigheden

Thema’s

Geldzaken

Thema’s

Inburgeren

Thema’s

Activiteiten

Thema’s

Digitale vaardigheden

Ben jij een organisatie die als doel heeft om mensen die moeite hebben met digitale vaardigheden te helpen en wil je hen makkelijk begeleiden naar de juiste hulp? Met de KOPPL kaart vindt jouw doelgroep makkelijk digitaal aanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk de template digitale vaardigheden

Thema’s

Geldzaken

Ben jij een organisatie die als doel heeft om hulpbehoevende mensen met geldzaken te helpen? En wil je hen makkelijk begeleiden naar de juiste hulp? Met de template Geldzaken vindt jouw doelgroep makkelijk hulpaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk de template geldzaken

Thema’s

Inburgeren

Ben jij een organisatie die als doel heeft om hulpbehoevende mensen met inburgeren te helpen? En wil je hen makkelijk begeleiden naar de juiste hulp? Met de template Inburgeren vindt jouw doelgroep makkelijk hulpaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk de template inburgeren

Kaart - Activiteiten en gezelschap

Activiteiten en Gezelschap

Ben jij een organisatie die als doel heeft om eenzame mensen te helpen en wil je hen makkelijk begeleiden naar de juiste hulp? Met de template Activiteiten en gezelschap vindt jouw doelgroep makkelijk activiteiten of gezelschapsaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk de template activiteiten

Wil je graag je eigen template maken?

Zit er voor jouw organisatie niks bij tussen de KOPPL thema’s? Het is bij KOPPL ook mogelijk om je eigen template te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte