KOPPL Thema’s

Om toegang laagdrempelig te houden kunnen (kwetsbare) doelgroepen met KOPPL software ondersteuning krijgen. Kies een van de templates of maak je eigen versie. 

logo-positievegezondheid

Positieve Gezondheid

  • Lokaal verbinden met ondersteuning
  • Opschaling verwijzingen
  • Registratie & terugkoppeling
  • Statistieken inzichtelijk
Thema’s

Digitale vaardigheden

Thema’s

Geldzaken

Thema’s

Participatie

Thema’s

Activiteiten

img-gezondheidcirkel

Positieve Gezondheid

Wil jij ook snelle doorverwijzingen vanuit Positieve Gezondheid of Welzijn op Recept ondersteunen? Met dit template maak jij de verbindingen tussen welzijnspartners en de 1e lijn. Een laagdrempelig overzicht wat aansluit op de gesprekstool van Positieve Gezondheid. Richt het template Positieve Gezondheid zelf of met jouw welzijnspartners in. Stimuleer autonomie en bespaar administratie, meer tijd voor de cliënt. 

Bekijk het template positieve gezondheid

Thema’s

Digitale vaardigheden

Ben jij een netwerk met als doel digitale ongelijkheid en inclusie te verminderen? Geef jij uitleg bij vragen over DigiD, Coronapas of andere digitale vragen. KOPPL is een laagdrempelig hulpmiddel die ondersteuning geeft en de eerste stappen naar digitale inclusie stimuleert. Met de KOPPL software vindt jouw doelgroep makkelijk digitaal aanbod vanuit jouw netwerk of organisaties in de buurt.

Bekijk het template digitale vaardigheden

Thema’s

Geldzaken

Heb jij als doel te ondersteunen met schulden, armoedebestrijding of het uitzoeken van de administratie. Werk je met meerdere partners samen en wil je jouw doelgroep begeleiden naar de juiste hulp? Met het template Geldzaken vindt jouw doelgroep makkelijk hulpaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk het template geldzaken

Thema’s

Participatie en inburgeren

Ben jij een organisatie die als doel heeft om te ondersteunen met participatie en inburgeren? En wil je hen daarin makkelijk begeleiden? Met template Inburgeren vindt jouw doelgroep makkelijk hulpaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk het template inburgeren

Kaart - Activiteiten en gezelschap

Activiteiten en Gezelschap

Ben jij een organisatie die als doel heeft om eenzame mensen te helpen en wil je hen makkelijk begeleiden naar de juiste hulp? Met template Activiteiten en Gezelschap vindt jouw doelgroep makkelijk activiteiten of gezelschapsaanbod van jouw organisatie of aangesloten organisaties in de buurt.

Bekijk het template activiteiten

Of… maak net zo makkelijk je eigen template

KOPPL heeft enkele voorbeeld templates gemaakt waar je gebruik van kan maken. Maar in essentie bouw jij je eigen template afgestemd op jouw doel en jouw doelgroep. De KOPPL software is zo gemaakt dat jij al jouw behoefte daarin kwijt kan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte