Praktische ondersteuning

Langer thuis wonen in je eigen vertrouwde omgeving. De plek waar je je veilig voelt. Wij begrijpen dat. Onze gekoppelde organisaties kunnen jou helpen bij woningaanpassingen, klusjes in je huis of tuin, vervoer, boodschappen en het brengen van maaltijden.

Ben je mantelzorger? Ook voor jou bieden wij ondersteuning. Bekijk hieronder wat wij voor je kunnen doen.

Klusjes in en rond huis

Lamp ophangen, muren schilderen of iets repareren? Met een ziekte of beperking is dat vaak lastig. KOPPL helpt je bij het vinden van een organisatie die je kan helpen met klusjes in huis.

Praktisch klusjesman@05x

Huisaanpassingen

Zorgeloos langer thuis wonen? KOPPL helpt je bij het vinden van aanpassingen voor je woning. Heb je bijvoorbeeld een traplift nodig of een verhoogd toilet? Of wil je weten wat je vergoed kan krijgen?

Praktisch huisaanpassing@05x

Tuinieren

Zie je door het onkruid je tuin niet meer? Soms is het door omstandigheden niet meer mogelijk om zelf nog in de tuin aan de slag te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door een beperking of ziekte zijn of als je zelf mantelzorger bent. Bij KOPPL vind je direct hulp in jouw buurt.

Praktisch tuinieren@05x

Boodschappenhulp of maaltijdservice

Zelf koken of boodschappen doen lastig? Niet bij KOPPL! Wij helpen met het vinden van organisaties die de boodschappen voor je doen of verse (en natuurlijk ook diepvries) maaltijden bij jou in huis bezorgt.

Praktisch boodschappen@05x

Vervoer

Kun je door een ziekte of beperking niet zelfstandig rijden? Bij KOPPL vind je organisaties die jou ergens naartoe kunnen brengen, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, theater of een bezoek aan vrienden of familie. Daarnaast koppelen wij ook organisaties die je kunnen helpen met vragen over en het aanvragen van (gratis) ov.

Praktisch vervoer@05x

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op KOPPL locaties helpen medewerkers je graag. 

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte