Bekijk welke organisaties jou helpen

Bij KOPPL vinden wij het belangrijk dat jij geholpen wordt! Dus koppelen we jouw vraag over gezelschap en activiteiten, geldzaken, de zorg voor iemand of vrijwilligerswerk aan het aanbod in jouw buurt.

Wekelijks breiden we verder uit, probeer KOPPL gerust of laat ons weten wat je mist.

Heb je een vraag?

Via KOPPL vind je snel ondersteuning bij jou in de buurt. 

Wil je een initiatief of organisatie aanmelden?

Wij komen graag in contact.

Gezelschap en activiteiten

Wil je weten welke activiteit er in jouw buurt te vinden zijn of zoek je gezelschap? Via KOPPL kom je met een organisatie, initiatief of vrijwilliger in contact. 

Dus wil jij iets doen of ondernemen? Kijk dan snel welke organisaties en initiatieven bij jou in de buurt kunnen helpen met gezelschap en activiteiten.

Geldzaken en wonen

Wie helpt jou met financiën, geldzaken of vragen over jouw (huur)woning. Via KOPPL kom je in contact met ondersteuning. Laagdrempelig, gratis en privé. 

Kijk snel welke organisaties je kunnen helpen bij jouw vragen omtrent geldzaken en wonen.

Ondersteuning bij gezondheid of zorg

Zelf je huishouden regelen of voor iemand anders zorgen is niet altijd makkelijk. Voor extra ondersteuning is er KOPPL. Wij begrijpen dat je een extra handje kunt gebruiken. Bekijk hoe KOPPL helpt bij de zorg voor jezelf en voor een ander. 

KOPPL verbindt je ook met ondersteuning als je op zoek bent naar een plek waar je kunt praten met lotgenoten en jouw ervaringen kunt delen. Of wanneer je vragen hebt over de opvoeding van je kind(eren).

Vrijwilligerswerk

Duizenden Nederlanders helpen graag anderen. Wil jij ook iemand helpen maar weet je niet waarmee of waar? Via KOPPL kom je makkelijk in contact met organisaties en initiatieven.

Vind snel een organisatie waar jij vrijwilligerswerk kan doen! 

Welke organisatie past het best bij mij?

img-map

Bekijk in 3 stappen welke organisatie jou kan helpen. 

Hou mij op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte