In de media

Zorginnovatieprijs 2022

KOPPL is één van de 4 genomineerden voor de zorginnovatieprijs 2022. Onze volledige aanmelding, details van ons product, de pilot en resultaten zijn allemaal hier te lezen: https://www.zorginnovatie.nl/innovaties/koppl

Zo werkt KOPPL 2022

KOPPL Software verkort toeleiding naar zorg & welzijn. In één omgeving komen kennis, vraag en aanbod bij elkaar. Hierin maak je jouw eigen toegang voor jouw doel en doelgroep om preventief en vraaggestuurd te ondersteunen. Hoe werkt de KOPPL Zuil, wat moet je doen en vooral hoe kan JIJ er gebruik van maken. Bekijk dit korte filmpje om te begrijpen wat de KOPPL Zuil voor jou doet.

Interview KOPPL en AT5

KOPPL op AT5 - Hulp nodig? KOPPL Kiosk koppelt vrijwilliger aan Amsterdammer

AT5 interviewt een bewoner, een hulpverlener en een van de oprichters van KOPPL voor het AT5 journaal. Locatie: huis van de buurt ‘Het Claverhuis’ in de Jordaan. (aug ’18) — English: Amsterdam Television interviews KOPPL founders and their users for their daily journal. (Aug ’18)

Hoe werkt de KOPPL Zuil?

Korte introductie van de KOPPL Zuil. Hoe werkt de KOPPL Zuil, wat moet je doen en vooral hoe kan JIJ er gebruik van maken. Bekijk dit korte filmpje om te begrijpen wat de KOPPL Zuil voor jou doet.

KOPPL - Startup in Residence - Pitch Forward (English)

English: This video explains the KOPPL product and method. The video is created in cooperation with Startup in Residence and the municipality of Amsterdam for the Pitch Forward event from Incubator program ‘Startup in Residence Amsterdam’. (June ’18).

KOPPL - Startup in Residence - Pitch Forward (Nederlands)

Nederlands: Deze video legt het product KOPPL en de werking uit. De video is mede mogelijk gemaakt door Startup in Residence en de Gemeente Amsterdam. En is gemaakt voor de eindpresentatie van het incubator traject (Startup in Residence Amsterdam). (juni ’18).

Radio Interview Salto

Interview KOPPL op de Radio

Op 21 maart was er een interview met Marnix Kistemaker over KOPPL op radio Salto. Beluister hier het fragment, hoor hoe KOPPL zich ontwikkelde, hoe zij samenwerken en vooral wat Amsterdammers aan KOPPL hebben.

KOPPL pitcht bij BNR Zakendoen

1 minuut pitch bij BNR Zakendoen

Op 17 mei was Marnix Kistemaker te gast op BNR Nieuwsradio. Beluister hier onze pitch van 1 minuut over wat KOPPL is, doet en vooral wat wij willen gaan doen voor alle Nederlanders!

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte