Je bevindt je op de Hulpvrager klantenservice pagina

Je kunt hieronder een ander thema selecteren

App
Zuil (Kiosk)
Organisaties
Gemeente
Hulpverlener
Hulpvrager

Algemeen

  • KOPPL is direct te gebruiken via deze website. Dat kan dus thuis vanaf jouw computer, de bibliotheek of via jouw mobiel terwijl je onderweg bent. Daarnaast is de software beschikbaar in Amsterdam via KOPPL Zuilen (op publieke locaties) en via hulpverleners (KOPPL App). We breiden in hoog tempo uit en daarmee dekken we een steeds groter deel van de stad. Binnenkort breiden we uit naar andere gemeentes. 

  • KOPPL verbindt direct aan een organisatie in jouw buurt. In enkele simpele stappen selecteer je de ondersteuning die je nodig hebt. Wij matchen je met een organisatie in jouw buurt en versturen vrijblijvend jouw verzoek door naar de organisatie. De organisatie neemt vervolgens binnen 3 werkdagen contact met je op.

  • Je vindt KOPPL locaties verspreid door heel Amsterdam.
    Voor het actuele KOPPL locatie aanbod klik hier.

Privacy / persoonsgegevens

  • De contactgegevens gebruiken we alleen om de organisatie de mogelijkheid te geven om contact op te nemen. Ook bewaren we deze een vaste periode om bij eventuele problemen dit uit te kunnen zoeken.

    Daarna maken we de gegevens anoniem / onherleidbaar naar de hulpvrager. Meer info over de privacy kan je vinden op: https://www.koppl.nl/privacy

Contact of klachten

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief