Iets leren

Je bent nooit te oud om te leren! Vind je jezelf nog niet zo goed in Nederlands? Wij helpen met het vinden van een taalmaatje. Zou je weleens willen weten hoe een Ipad of een mobiele telefoon werkt? Of wil je eens kennis maken met social media zoals Facebook, Instagram of Twitter? Wil je graag weten hoe je je email kunt gebruiken? Bij KOPPL kun je terecht om je digitale vaardigheden bij te spijkeren. Ook voor het leren van koken, sport, mindfulness of iets anders ben je bij KOPPL aan het juiste adres.

Taal leren

Wil je graag je Nederlands naar een hoger niveau brengen? Bij KOPPL vind je organisaties die gratis of tegen een laag tarief kunnen helpen met het leren van een taal. Dit kan ook in de vorm van een gezellig taalmaatje.

TaalDigitaal Taal leren@05x

Digitale vaardigheden

Hoe werkt een Ipad? Hoe stuur ik een email? Hoe gebruik ik social media als Facebook, Instagram en Twitter? Hoe gebruik ik internet? Hoe werkt DigiD? Verschillende organisaties kunnen je helpen met het bijspijkeren van je digitale vaardigheden. Gratis en dichtbij en ook nog eens gezellig met anderen. Bekijk direct wie jou kan helpen.

Digitale vaardigheden leren

Iets leren

Wist je dat bewegen en activiteiten doen die je leuk vind, jou helpen om gezond oud te worden? Leer bijvoorbeeld koken bij jou in de buurt of ga op Yoga. Word helemaal zen via een mindfulnesscursus of beweeg die heupen en ga lekker salsa dansen. Wij koppelen je met activiteiten die je plezier en energie geven. Bekijk direct wie je kan helpen.

Leer samba dansen

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op KOPPL locaties helpen medewerkers je graag. 

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte