Gezelschap en activiteiten

Van yoga tot taallessen en van een theater bezoeken tot samen koken. Er zijn zoveel dingen te doen, maar waar vind je het aanbod bij jou in de buurt?

Via KOPPL kun je gemakkelijk de leukste activiteiten bij jou in de buurt vinden. Zo kun je zoeken naar creatieve activiteiten of leerzame activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Ook als je liever met iemand samen iets gaat ondernemen ben je bij KOPPL aan het goede adres. Je kunt aangeven dat je op zoek bent naar een activiteit met iemand samen en wij tonen jou de organisaties die een gezellige vrijwilliger aan jou koppelen om samen activiteiten mee te ondernemen. 

 

Voor de Amsterdammer

Waarmee helpt KOPPL?

ico-temple

Activiteiten

Het museum, park film of activiteit bezoeken? Veel mensen zoeken een maatje of iemand met wie ze activiteiten kunnen ondernemen. Samen is veel leuker. KOPPL verbindt direct met een organisatie die helpt. 

ico-leren

Iets leren

Leren omgaan met de computer/tablet, een cursus Nederlands of samen koken? KOPPL weet waar je moet zijn. Zo ontmoet je nieuwe mensen en leer je ook iets nieuws. Vele organisaties helpen je graag. 

ico-koffie

Gezelschap

Ben je op zoek naar gezelschap, een praatje, jouw interesses delen of samen wandelen? KOPPL verbindt je met een organisatie die gezelschap ondersteuning biedt. Een vrijwilliger komt bij je langs of je spreekt ergens af. 

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op locaties helpen medewerkers je graag.

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief