Eenzaamheid

Iedereen heeft er weleens mee te maken. Het gevoel dat je er niet toe doet, dat niemand om je geeft. Dat je helemaal alleen bent… Het kan zelfs leiden tot depressieve gevoelens. Meer dan 1 miljoen Nederlanders voelt zich erg eenzaam. En bijna de helft geeft aan weleens eenzaam te zijn. We kunnen allemaal een steentje bijdragen. Een klein bezoekje bij je oma, een kopje koffie bij die ene vriendin of gezellig met iemand naar het park. 

Wij vinden het belangrijk dat diegene gehoord wordt en ook weer gelukkig kan worden. Wij helpen met het vinden van gezelschap. Zo kun je samen met iemand gaan sporten, iets leren, een museum bezoeken of gewoon gezellig een bakkie koffie drinken. Ben je creatief? Ga samen schilderen, knutselen of borduren. Hou je van koken en lekker eten? Ook daar vinden we een geschikt maatje voor je.

Of wil je zelf misschien iemand gelukkig maken?

Gezelschap thuis

Gezellig! Samen een spelletje doen, bakkie koffie drinken of lekker kletsen. KOPPL helpt je bij het vinden van een gezelschapsmaatje die bij jou thuis komt. Ontdek hier wie jou kan helpen.

Eenzaamheid1@05x

Vrijwilligerswerk

De kerst komt er al weer aan, gezellig! Maar helaas niet voor iedereen. Veel mensen voelen zich erg eenzaam met kerst. Juist omdat iedereen het gezellig heeft en zij alleen zitten. Wil jij graag iets bijzonders betekenen voor deze mensen? Bijvoorbeeld bij iemand een kopje koffie drinken, samen een rondje door het park, of heb je misschien een hobby die je met iemand kan delen? Een klein gebaar heeft soms grote impact. Bekijk welke organisaties jou kunnen helpen bij vrijwilligerswerk.

Eenzaamheid2@05x

Ik wil iets doen

Heb je zin om iets leuks te doen? Ben je het eenzame binnen zitten zat? Bij KOPPL kun je terecht voor verschillende activiteiten. Of je nou van lezen en musea houdt, een sportfanaat bent, een crea bea bent of een avonturier. We hebben het allemaal in huis. Ga er op uit en geniet! Ontdek hier waar je iets leuks kan doen.

Eenzaamheid3.2@05x

Aan welke organisaties koppelen wij?

Ik wil KOPPL gebruiken

img-map

KOPPL Online is via deze website, op een mobiele telefoon, tablet of computer te gebruiken.

Er staan ook KOPPL Zuilen op publieke locaties in Amsterdam. De KOPPL Zuil is gemaakt om te ondersteunen als ‘digitaal’ moeilijk is. Op KOPPL locaties helpen medewerkers je graag. 

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte