Coronahulp

Het zijn spannende tijden. Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Steeds meer winkels gaan dicht, mensen met griepklachten mogen de deur niet meer uit en we komen minder met elkaar in contact. Wij hebben onze service beschikbaar gemaakt voor iedereen die hulp nodig heeft bij het coronavirus. Kies hieronder welke hulp je nodig hebt. Kies vervolgens je locatie en we tonen direct betrouwbare organisaties die jou kunnen helpen.

Waar heb je hulp bij nodig?

Boodschappenhulp

Zijn de boodschappen op? Geen paniek! Wij helpen met het vinden van een organisatie die de boodschappen voor je doet. Bij ons weet je zeker dat je niet te maken hebt met een corona babbeltruc, maar met echt vertrouwde vrijwilligers die het beste met je voor hebben.

img boodschappen

Maaltijdservice

Is zelf koken op dit moment een beetje lastig? Niet bij KOPPL! Wij helpen met het vinden van een organisatie die verse (en natuurlijk ook diepvries) maaltijden bij jou thuis bezorgt.

Praktisch boodschappen@05x

Hulp bij vervoer

Moet je ergens naartoe? Bijvoorbeeld naar een dokter of het ziekenhuis? Bij KOPPL vind je direct iemand die jou kan wegbrengen. Daarnaast koppelen wij ook organisaties die je kunnen helpen met vragen over en het aanvragen van (gratis) ov.

img vervoer

Begeleiding naar zorgverleners

Moet je langs de huisarts, tandarts, kapper, het ziekenhuis of een andere zorgverlener? En wil je daar graag begeleiding bij? Er staan verschillende hulpverleners voor je klaar bij een van onze organisaties.

img begeleiding

Hulp bij huisdieren

Staat jouw hond je de hele dag aan te kijken om uitgelaten te worden? Heb je voer nodig voor je dieren? Of moeten ze geholpen worden door bijvoorbeeld een dierenarts? Onze hulpverleners staan voor je klaar!

img huisdieren

Medicijnen ophalen

Heb je medicijnen nodig, maar kan of mag je de deur niet uit? Bij ons vind je vertrouwde vrijwilligers die jouw medicijnen bij jou thuis brengen.

img medicijnen

Onze partners staan voor je klaar

Ook bij jou in de buurt?

Hieronder vind je een actuele lijst van gemeenten waar je hulp kunt vinden. We breiden het aanbod steeds verder uit.

Je kan ons ook helpen of je organisatie doorgeven. 

Alkmaar
Almere
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem

Beverwijk
Breda
Den Haag
Eindhoven
Enschede
Haarlem
Heemstede

Hoofddorp
Leiden
Nijmegen
Purmerend
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Zaandam

Vind makkelijk hulp ook via onze app!

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief