Boodschappenhulp of maaltijdservice

Boodschappenhulp, maaltijdservice en medicijnen laten bezorgen

Boodschappenhulp
Zijn de boodschappen op? Geen paniek! Wij helpen met het vinden van een organisatie die de boodschappen voor je doet. Bij ons weet je zeker dat je niet te maken hebt met een corona babbeltruc, maar met echt vertrouwde vrijwilligers die het beste met je voor hebben.

Maaltijdservice
Is zelf koken op dit moment een beetje lastig? Niet bij KOPPL! Wij helpen met het vinden van een organisatie die verse (en natuurlijk ook diepvries) maaltijden bij jou thuis bezorgt.

Medicijnen laten bezorgen
Heb je medicijnen nodig, maar kan of mag je de deur niet uit? Bij ons vind je vertrouwde vrijwilligers die jouw medicijnen bij jou thuis brengen.

Betrouwbaar
De organisaties die je kan vinden in KOPPL werken zoveel mogelijk met gescreende vrijwilligers of professionele hulpverleners. Op deze manier weet je dat je in contact komt met mensen die jou oprecht willen helpen.

Hoe werkt het?

Met KOPPL vind je professionele hulp in de buurt. Voor coronahulp, maar ook andere hulp zoals praktische ondersteuning (zorg in huis, vervoer, boodschappen), digitale vaardigheden, psychische problemen, problemen thuis, geldzaken, iets doen of leren, mantelzorg of gezelschap.

1. Kies een onderwerp

2. Kies jouw buurt

3. Bekijk wie je kan helpen

Altijd hulp in jouw buurt  |  Professionele hulpverleners  |  Gratis en vrijblijvend  |  Je gegevens zijn veilig

Aan welke organisaties koppelen wij?

Hieronder vind je organisaties die je kunnen helpen. Bekijk hier of er ook bij jou in de buurt hulp beschikbaar is.

Ik blijf graag op de hoogte van KOPPL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte